Kedves Látogató!

Köszöntöm Önt, a KONCERTINFO Programiroda Kft. honlapján.

A KONCERTINFO Programiroda Kft. egy igen közkedvelt, rendezvényszervező vállalkozás, mely magyar zenészek, előadók, műsorvezetők, produkciók közvetítését, rendezvények szervezését és teljes körű lebonyolítását végzi, kifogástalan minőségben immár 12 éve.

Fő célkitűzésünk, megrendelőink maradéktalan kiszolgálása, akár egyedi igények kielégítésével. A szervezési pontosság, kreativitás, megbízhatóság és korrekt árképzés a mindennapi munkánk elengedhetetlen részei. A kifogástalan minőségi kiszolgálást többek között a felkészült és korszerűen képzett személyzet, valamint a folyamatosan fejlesztett technikai erőforrások rendszere garantálja megrendelőink számára.

A KONCERTINFO Programiroda palettáján a Kizárólagos előadóink épp úgy megtalálható az itthoni legnépszerűbb Előadók, mint ahogy legújabb közönség kedvencek is a Megasztár, az X-faktor, a Csillag Születik, vagy akár a Való Világ és az ÖsszeEsküvők üdvöskéi. Emellett humoristák, könnyű- és komolyzenei előadók, pop-rock együttesek, gyermek műsorok, kedvelt műsorvezetők, tánc- és erotikus előadások, vagy igény szerint rendezvény zenekarok is elérhetőek kínálatunkban.

Büszkén ajánljuk figyelmébe Referenciánkat mely cégünk professzionális hozzáállásáról, felkészültségéről, valamint megbízhatóságáról tesz minden kétséget kizáró tanúbizonyságot.

Bízom benne, hogy hamarosan még több ügyfelünk számára bizonyíthatjuk, mit is jelent üzletpolitikánk.

Köszönjük minden megrendelőnknek, régi és új partnerünknek, hogy bizalmával megtisztelt bennünket és ezzel hozzájárult cégünk eredményeihez.

Köszönettel:

Molnár Zoltán
Ügyvezető igazgató