Exclusive ÉLŐ kívánságműsor, már rendelhető!


Wish upon a star
Kívánságok éjszakája
Abaházi Csabával, Kuzbelt Péterrel és a Showder Banddel

2012-ben rendhagyó műsorral rukkolt elő Abaházi Csaba, a legnépszerűbb kívánságműsor házigazdája és Kuzbelt Péter a Showderband vezetője.
Egy este, amikor a vendégek szerkesztik a programot, egy este, amikor kizárólag az kerül terítékre, amit a közönség megszavaz. Interaktív koncert a legismertebb hazai és világslágerekkel, egy élő kívánságműsor.

A show házigazdája Abaházi Csaba, aki rutinos előadóként és műsorvezetőként vonja be a játékba a koncert, rendezvény vendégeit, akik az előzetesen kiosztott menükártyák segítségével maguk dönthetnek arról, hogy mi legyen a következő dal, küldhetnek mellé üzeneteket (akár előre egyeztetve is).

Játékosság, interaktivitás, ugyanakkor a legmagasabb zenei igényesség és elegancia jellemzi a produkciót, melyben sajátos, kicsit jazz-es, swing-es, egyedi feldolgozásban szólalnak meg a dalok Abaházi Csaba tolmácsolásában, így adva egységes arculatot a produkciónak.

A műsor nagy előnye, hogy nem igényel külön műsorvezetőt, illetve hogy interaktivitásának köszönhetően a közönség is aktív részesévé válik az estének.Abaházi Csaba
ShowderBand_logo

Megasztár 6.

Megasztár, Radics Gigi, TV2, Bozont, Szakos Andrea


Már rendelhető a Megasztár 6 szériájának 12 előadója.
A részletekért keresse irodánk elérhetőségeit!

2 in 1

B Tóth László és országos barátja Dévényi Tibor alias (Tibi bácsi) a retro DJ-k koronázatlan királyai összefogtak, hogy közös produkcióval örvendeztessék meg a publikumot. A nosztalgia zene szerelmesei, csak kapkodják a fejüket, ha megjelenik egyikük az eseményen, de hogy ha ezt egyszerre ketten teszik… hát a buli garantált, a pöttyös labdák repkednek a retro zene dübörgő, mindenkit vissza repítve az időben. Be indul a katarzis! Jobbnál-jobb slágerek forgatagában, a kívánságok teljesítésével egyetemben, a több ezer oldalnyi zenei lexikális tudás birtokosaiként, minden rendezvény, esemény alappillére.

Az eddigi megszokott előadásmód mely szerint fejenként 120 perc dj szett, az most így változik:

2 in 1
B. Tóth Laci 90 perc
Dévényi Tibor 90 percDe a produkciók, külön-külön is megrendelhetőek!

DSC_3183

Bővült a retro részleg Dévényi Tibi bácsival

Hogy ki Ő, azt hiszem nem kell bemutatnunk. Ő a pontos labdák őrzője, a XX. századi aranyhal a kívánságok teljesítője. DÉÉÉÉÉÉVÉNYI TIIIIIIBOR!

Dévényi Tibor, Tibi bácsi

Bohóc család

Örömmel tölt el bennünket, hogy egyre többen szavaznak bizalmat irodánknak. Engedjék meg, hogy egy komplett bohóc családot üdvözöljünk köreinkben.

Bohóc az egész család!
Táska Rebarbara
Batyu Balázs
Bőrönd Ödön


Bohóc család, Táska Rebarbara, Batyu Balázs, bŐrönd Ödön

Megnyitottuk humor részlegünket!

Polgár Peti a Class FM Morning show zenés humoristája, parodistája, hétről hétre új frappánsnál frappánsabb dalokkal kápráztatja el a rádió hallgatókat.

A Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Ferenc vezette műsort színesíti zenés anyagaival, és himnuszaival. Legújabb rovata minden pénteken a Peti Hetes.
2008 óta szórakoztatja önálló műsorával élőben is a zenés humorra vágyó közönség szemét és fülét, nagy sikerrel.
Állandó fellépője a Standup Brigád, Stand up Comedy színpadnak.


Polgár Péter

X Faktor 2011

2011. X Faktor műsor előadói, Kocsis Tibor, Muri Enikő és a 12 döntős előadása megrendelhető irodánknál.
Untitled-1

Megjelent!

A nevem B. Tóth László / ez az én történetem
Ajándék CD melléklettel
„A nevem B. Tóth László”. Ez a cím védjegye a legendás rádiósnak, aki most először papírra vetette történeteinek legjobbjait. Soha nem hallott sztorik, események, visszaemlékezések sora, zenével és annak különböző korszakaival fűszerezve. A vidám gyermekkori kalandokon keresztül megismerjük az embert, a „beat” műfaj iránti korai szeretetét, megtudhatjuk milyen barátságok és szerelmek szövődtek a műfaj későbbi nagy sztárjaival. Az első lemezek, az első diszkó klub, majd a rádióban eltöltött évek, és sok év a szakma legnagyobbjaival. A könyv különlegessége a számos fotó mellett az ajándék CD melléklet, amely eddig nem publikált felvételeket tartalmaz.

978-615-5129-66-7

FACEBOOK