Exclusive ÉLŐ kívánságműsor, már rendelhető!


Wish upon a star
Kívánságok éjszakája
Abaházi Csabával, Kuzbelt Péterrel és a Showder Banddel

2012-ben rendhagyó műsorral rukkolt elő Abaházi Csaba, a legnépszerűbb kívánságműsor házigazdája és Kuzbelt Péter a Showderband vezetője.
Egy este, amikor a vendégek szerkesztik a programot, egy este, amikor kizárólag az kerül terítékre, amit a közönség megszavaz. Interaktív koncert a legismertebb hazai és világslágerekkel, egy élő kívánságműsor.

A show házigazdája Abaházi Csaba, aki rutinos előadóként és műsorvezetőként vonja be a játékba a koncert, rendezvény vendégeit, akik az előzetesen kiosztott menükártyák segítségével maguk dönthetnek arról, hogy mi legyen a következő dal, küldhetnek mellé üzeneteket (akár előre egyeztetve is).

Játékosság, interaktivitás, ugyanakkor a legmagasabb zenei igényesség és elegancia jellemzi a produkciót, melyben sajátos, kicsit jazz-es, swing-es, egyedi feldolgozásban szólalnak meg a dalok Abaházi Csaba tolmácsolásában, így adva egységes arculatot a produkciónak.

A műsor nagy előnye, hogy nem igényel külön műsorvezetőt, illetve hogy interaktivitásának köszönhetően a közönség is aktív részesévé válik az estének.Abaházi Csaba
ShowderBand_logo